Opplevelsesturer med Hildringstimen

Å seile Hildringstimen er litt av en opplevelse i seg selv. I tillegg har Hildringstimen alt som skal til for å sette en perfekt ramme rundt spesielle hendelser, som jubileumer, representasjoner, kirkeskyss, fisketurer, eller rett og slett bare en tur på havet. Gjengen til høyre var med på å gå opp den gamle kirkeveien mellom Kalstad og Karsløybotn kirke på Hamarøy under Hamsundagene 2000.

Å oppleve Ofotfjorden og Salten fra tofta på en vaskeekte nordlending, gjør firma- eller selskapsturen til en helt annen opplevelse. Vi tar dere med på seil- og fisketur, hvor vi kan gjøre strandhugg med eller uten overnattinger.

Dette foregår enten i lavvo på spennende steder, eller bekvemmelig i ederdun på soverom i regionens kystkulturperler. På bildet til venstre har vi besøkt Løvøy i Steigen.

Slike turer kan legges opp fritt etter deres ønske, men bestill i god tid dersom dere ønsker langtur.

I hvalsafarisesongen vil vi være på plass der hvalen er. Det er en helt spesiell og sterk opplevelse å studere dyrene fra en båt med knappe 30 cm fribord.

Største gruppe vi kan betjene på slike turer er 10 personer.

Det er mange spørsmål som kan stilles om en tur med Hildringstimen. Vi har laget en liste med svar på ofte spurte spørsmål. Fant du ikke svaret på ditt spørsmål, skal du ikke nøle med å stille dem direkte til oss.